Bune Intenții pentru Echilibru

bune intentii pentru echilibru

DESCRIEREA EVENIMENTULUI

Echinocțiul de toamnă este un moment special pentru persoanele creative și intuitive. Anul acesta Echinocțiul cade vineri, 23 septembrie, așa că, dacă ești interesat să profiți de energiile unice ale acestei perioade de timp, notează-ți ziua în calendar.

Echinocțiul marchează datele când ziua și noaptea sunt egale în lungime și când ne aflăm exact la jumătatea ”distanței” dintre solstițiul de vară și cel de iarnă. Datorită acestui accent pe echilibrul perfect, echinocțiile sunt momente grozave pentru a reflecta asupra rolului pe care îl joacă echilibrul în propriile noastre vieți.

Lucrezi prea mult ? Te joci prea mult?

Călătorești atât de des încât nu te (mai) simți ancorat nicăieri?

Sau, din contră, Te simți blocat într-un loc?

Pentru aceia dintre noi care sunt interesați de creativitate, echilibrul este absolut esențial. Este aproape imposibil să aduci lucruri noi de valoare în lume dacă ești stresat tot timpul și este la fel de dificil dacă ești blocat pe partea opusă a spectrului, incapabil să te motivezi să fii productiv.

Fie că este vorba de munca ta, de relațiile tale, de rutinele tale de îngrijire personală, de dieta ta sau de finanțele tale care au nevoie de echilibru, Echinocțiul de toamnă este o zi grozavă pentru a-ți stabili intenții pentru (a crea) echilibru în viața ta, așa încât creativitatea să aibă oportunitatea să se manifeste.

Acest ritual implică conectarea la energia echinocțiului de toamnă pentru a-ți (re) ajusta limitele și prioritățile așa încât să-ți recapeți echilibrul și să creezi spațiu pentru ca următoarea ta mare idee sau proiect să ia ființă.

VEI AVEA NEVOIE DE

  • O lumânare violet și chibrit sau brichetă
  • O lumânare neagră
  • Un pix și două bucăți de hârtie
  • O lucrare creativă care te inspiră, cum ar fi o carte, o fotografie, un album sau orice imprimare artistică
  • Acces la un congelator
  • O pungă Ziplock

 

Deci, dacă simți că ai nevoie să readuci echilibrul în oricare din ariile vieții tale, dacă vrei mai multă claritate și organizare, nu mai sta pe gânduri și înscrie-te.

Vino să onorăm împreună tot ceea ce avem în viața voastră și să schimbăm conștiința de la una de lipsă, la una de prosperitate și recunoștință, prin acest ritual însoțit de meditație.

Vino să ne amenajăm spațiul interior și să facem loc pentru ceea ce urmează să vină în anul următor. Să creăm spațiu pentru ca viziunile noastre mai mari să crească, permițând spațiului gol și tăcerii să pună stăpânire pe spațiile noastre interne.

Prin acest ritual fizic, recunoaștem și concretizăm procesul nostru spiritual, care este  parte atât din realitatea noastră interioară cât și din lumea fizică, materială.

Completează formularul de înscriere și alătură-te să punem bune intenții pentru echilibrul atât de necesar în aceste vremuri!

By signing up, I agree with the website's Termeni și condiții
  • Total Slot: 1
  • Booked Slot: 0
  • Cost: 36lei

You must login before register event.